İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT YAPMA HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

KESİN KAYIT YAPMA HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER

 

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı için İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına öğrenci alımı için yayınlanan ilan metnimizde de İkinci öğretim tezsiz yüksek lisans programlarına 20 öğrenciden az sayıda kayıt olması durumunda program açılmayacağı belirtilmiş olup, Eğitim Yönetimi programı hariç diğer programlar 20’nin altında başvuru olduğundan değerlendirmeye alınmamış ve yayınlanmamıştır.

Değerlendirme Sonuçları İçin TIKLAYINIZ

Açıklama:

  • Adaylar Enstitüye şahsen (noter tasdikli vekâlet kabul edilir) başvurarak kayıtlarını yaptıracaklardır. İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programına ait öğrenim ücreti 2 eşit taksit (4.500X2=9.000,00 TL) halinde dönem başlarında alınacaktır. Birinci taksit (4.500,00 TL) kesin kayıt tarihlerinde (15-19 Eylül 2022)  Enstitümüze kayıt yaptırırken aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılacaktır.  Birinci taksitin yatırıldığına dair dekontun aslının kesin kayıtta istenen belgelerle birlikte teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenim ücretini süreler içinde ödemeyen öğrencilerin kayıtları yapılmaz ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.
  • İlgili mevzuatlara uymayan adaylar programa kayıt yaptırmış olsalar bile kayıtları iptal edilerek ilişikleri kesilecektir.
  • İkinci öğretim tezsiz yüksek lisans programlarına kesin kayıt yaptıran öğrencinin 20 öğrenciden az olması halinde program açılmayacak ve bu durumda yatırılan öğrenim ücreti ilgililere iade edilecektir.

HALK BANKASI İBAN NO: TR58 0001 2009 1810 0006 0000 33

Alıcı Bilgisi : Adıyaman Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 

(Adayların öğrenim ücreti yatırırken Dekontun açıklamalar kısmına adı, soyadı ve T.C. Kimlik numaralarını mutlaka yazdırmaları gerekmektedir.)

KESİN KAYIT TARİHLERİ: 15-19 Eylül 2022

KESİN KAYIT YERİ VE ADRESİ: Adıyaman Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Öğrenci İşleri Bürosu Enstitüler Binası 02040 Altınşehir/ADIYAMAN

    KESİN KAYITTA İSTENİLEN BELGELER

  • Banka Dekontu ( 4.500,00,-TL- birinci taksitin yatırıldığına dair belge)
  • Kesin Kayıt Formu için Tıklayınız.
  • Lisans Diploması ve Not Durum Belgesinin (Transkript) aslı ile birlikte fotokopileri veya noter onaylı suretleri
  • ALES Sonuç Belgesi
  • 2 Adet Fotoğraf (Vesikalık)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Askerlik Durum Belgesi (Erkek öğrenciler için)

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.