7417 Sayılı Kanunla Öğrenci Affından Yararlanmak Üzere Yapılan Başvuru Sonuçları

5/07/2022 tarih ve 31887 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 sayılı kanunla düzenlen Öğrenci Affından yararlanmak üzere başvuran ve ekteki listede bilgileri verilen öğrenciler ders Kayıtlarını 06-10 Şubat 2023 tarihleri arasında yaptırabileceklerdir. Listede Af Kanunu kapsamında yaralanarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler söz konusu tarihlerde kayıt yaptırmamaları halinde kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır. Halen tezsiz yüksek lisans hariç lisansüstü bir programa kayıtlı öğrencilerin Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca sadece bir lisansüstü programa kayıtlı olabileceği dikkate alınarak, bu durumdaki öğrencilerin halen devam ettikleri tezsiz yüksek lisans hariç lisansüstü programdaki kayıtlarını sildirmeleri kaydıyla daha önce kayıtlı oldukları veya kayıt hakkı kazandıkları lisansüstü programa kayıt yaptırabileceklerdir. Bu duyuru “TEBLİĞ” niteliğinde olup ayrıca ilgili öğrencilere yazılı tebliğ yapılmayacaktır.

Af Kapsamında Başvuran Öğrencilere ait liste için Tıklayınız.