Danışman Öğretim Üyelerimizin Dikkatine

               Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ülke genelindeki etkileri nedeniyle Yükseköğretim Kurulu tarafından 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminin uzaktan öğretim yoluyla tamamlanmasının uygun olduğuna karar verilmiş olup Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17.02.2023 tarihindeki Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında alınan karar gereği Adıyaman Üniversitesi Atatürk Üniversitesi ile eşleştirilmiştir. 
               Danışmanlık görevi bulunan öğretim elemanları Atatürk Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine (https://obs.atauni.edu.tr) kullanıcı adı olarak T.C Kimlik Numaraları, şifre olarak T.C Kimlik numaralarının ilk 8 (sekiz) karakterini yazıp giriş yapabilirler. (Daha önceden bir şekilde üniversitemiz Öğrenci Bİlgi Sisteminde kaydı mevcut olan hocalarımız mevcut şifrelerini kullanmaya devam edeceklerdir. Eğer şifrelerini hatırlamıyorlar ise ÖBS giriş sayfasında yer alan "şifremi unuttum" bağlantısı üzerinden yeni şifre alabilirler).
               Danışman öğretim elemanları, danışmanı oldukları öğrencilerin ders kayıt işlemlerini 02-10 Mart 2023 tarihleri arasında kontrol edebilir, ihtiyaç duymaları halinde öğrenci tarafından alınmış dersleri bırakıp, farklı bir ders için yeniden ders kayıt işlemi yapabilir ayrıca mesajlaşma menüsünden öğrencilerine toplu ya da bireysel olarak ÖBS mesajı ya da SMS gönderebilirler. 

Danışmanlık sunumu için tıklayınız.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.