2022-2023 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Sonuçları

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı için 20 Ocak 2023 tarihinde ilan edilen yüksek lisans/doktora program başvurularına ilişkin öğrenci alım sonuçları 6 Şubat 2023 tarihinde ilimizde meydana gelen deprem nedeniyle yayınlanamamış, 24 Şubat 2023 tarihinde web sayfamızda da duyurulmuş olduğu üzere söz konusu sonuçların önümüzdeki süreçte ilan edileceği belirtilmişti. 20 Ocak 2023 tarihinde ilan edilen yüksek lisans/doktora program başvurularına ilişkin öğrenci alım sonuçları ekte sunulmuş olup, kazanan öğrenciler kesin kayıtlarını 21 Ağustos-01 Eylül 2023 tarihleri arasında yapacaklardır.(Öğrenciler başvuruda bulundukları belgelerin aslını veya onaylı örneğini ibraz edecekler. Kesin Kayıt işlemleri şahsen veya noter vekâleti ile yapılabilir) Bu duyuru “TEBLİĞ” niteliğindedir.

Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Kesin Kayıt Formu için TIKLAYINIZ