IPBES Gençlik Çalıştayı

Ülkemizin kurucu üyelerinden  biri  olduğu  IPBES  (Biyoçeşitlilik  ve  Ekosistem  Hizmetlerine İlişkin  Hükümetler  Arası  Platform);  gezegenin  biyoçeşitliliği,  ekosistemleri  ve  insanlara  sağladıkları faydalar hakkında karar vericilere kanıta dayalı, nesnel ve politikayla ilgili bilgiler sağlamak üzere 2012 yılında kurulmuş bağımsız, hükümetler arası bir organdır.

IPBES,  kapasite geliştirme çalışmaları kapsamında 06-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Vilm adasında "Gençlik Çalıştayı" düzenleyecektir. Son başvuru tarihinin 20 Ağustos 2022 oluduğu çalıştay için seçme kriterleri ve ayrıntılı bilgiye https://www.bfn.de/en/events-ina/regional-youth-workshop-ipbes-europe-and-central-asia-2023  adresinden ulaşılabilmektedir.

Bu minvalde bahse konu çalıştaya katılmak üzere; 18-30 yaş arasında, yüksek lisans veya doktora öğrencisi, aktif olarak biyoçeşitlilik ve ekosistem hizmetleri konularında çalışan, ilgili projelerde görev almış ve iyi derece de İngilizce bilen  (YDS,  IELTS  ve  TOFEL  vb.  belge ibrazı ile)  adayların  ekteki başvuru  formunu doldurarak konu bölümüne "Soyadı  -IPBES gençlik çalıştayı aday öğrenci" yazılarak ve  başvuru  formu  "Soyadı-Adı-Application"  şeklinde  kaydedilerek 14 Ağustos 2022 tarihi mesai bitimine kadar enstitümüze başvurulması gerekmektedir.

Başvuru Formu için Tıklayınız.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.