DOKTORA EĞİTİMİNE BAŞVURACAK ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 26.07.2023 tarihli ve E-75850160-104.01.04.01-50156 sayılı yazısına istinaden 2547 sayılı Kanun'un 33/a veya 50/d maddesi uyarınca araştırma görevlisi kadrosunda olup Üniversitemizde yüksek lisans eğitimine devam edip bitirenlerden;

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği hükümlerini yerine getirerek mezuniyeti hak edenlerin anılan yönetmelikteki doktora/sanatta yeterlik şartlarını sağlamaları kaydıyla yüksek lisans eğitimine devam ettikleri ve bitirdikleri üniversitede söz konusu yüksek lisans programının bulunduğu anabilim dalında doktora programının da bulunması durumunda, mezuniyetini takip eden ilk lisansüstü programlara başvuru döneminde talep etmeleri halinde doktora programına kayıtlarının yapılmasına karar verilmiştir. Bu karar doğrultusunda başvuruda bulunacak Araştırma Görevlilerinin 11-22 Eylül 2023 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Dilekçesi için Tıklayınız...

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.